Вперше в Україні доступний новий сервіс – Підписка на Volvo

10:11 | ЛИСТОПАД 08 2023
Вперше в Україні доступний новий сервіс – Підписка на Volvo

Вперше на українському ринку електромобілі Volvo доступні за підпискою. Користування авто без володіння та довгострокових зобов’язань стане для багатьох користувачів цікавим досвідом, який пропонує Volvo із новим сервісом. У фіксований щомісячний платіж вже включені всі послуги, зокрема страхування КАСКО та ОСЦПВ, вартість регулярного технічного обслуговування тощо.

Підписка на Volvo – це гнучка альтернатива кредиту чи лізингу, що передбачає отримання абсолютно нового автомобіля без довгострокових зобов’язань за щомісячним фіксованим платежем*. Підписку можна достроково скасувати без штрафів, або ж замінити один електромобіль Volvo на інший.

«Volvo одним із перших серед офіційно представлених автобрендів в Україні запускає новий сервіс. Тепер користуватися новими Volvo зможе ще більше клієнтів, також це дозволить насолоджуватися всіма перевагами авто без жодних турбот, каже Артем Ткаченко, бренд-директор Volvo в Україні. Швидке оформлення, прозорий фіксований щомісячний платіж, можливість заміни авто і навіть – подальший викуп. Це нова можливість, якою ми пишаємося».

Вартість та терміни користування авто за підпискою

Volvo прямує до електричного майбутнього, тому за підпискою в Україні доступні виключно електричні авто: C40 Recharge, XC40 Recharge та незабаром новий EX30 – після появи в Україні цієї зими.

Орієнтовна вартість фіксованого щомісячного платежу становить: від 37 988 грн для EX30, від 55 288 грн для XC40 Recharge та від 57 704 грн для С40 Recharge**.

Період користування авто можна обрати від 6 місяців до 3 років. Є можливість замінити автомобіль на інший електричний Volvo або скасувати підписку, попередивши про це завчасно.

Користувач обирає електромобіль серед наявних у дилера та отримує його в користування протягом декількох днів. За бажанням, індивідуально можна підібрати колір, оздоблення салону чи інші опції. Замовлення розміщується у виробництво, а час доставки авто залежить від моделі та обраної комплектації.

Різниця між підпискою та традиційним володінням авто

Підписка Volvo покриває більшість регулярних експлуатаційних витрат, а отримавши авто – користувач має мінімальні зобов’язання. Сервіс, страхування та інші витрати вже включені у щомісячний платіж.

У вартість підписки включені найпотрібніші послуги, які в іншому випадку користувачу довелося б оплачувати додатково – наприклад, це реєстрація автомобіля, пенсійний збір, страхування КАСКО та ОСЦПВ тощо.  

Як оформити підписку?

Потрібно обрати бажаний електромобіль на сайті Volvo та залишити заявку. Або – відвідати будь-якого офіційного дилера Volvo в Україні.

Лише декілька простих кроків – і користувач може вирушати в дорогу на омріяному авто. Volvo турбується про своїх клієнтів, надаючи якомога більше можливостей користуватися офіційними автомобілями.

Дізнайтеся більше про підписку за посиланням: https://www.volvocars.com/uk-ua/l/subscription/

*Підписка не включає витрати на споживання: заряджання електромобіля на зарядних станціях, мийка і мастило (позапланове обслуговування), а також штрафи за перевищення швидкості, витрати на паркування тощо.

** Вартість (ціна) надана для ознайомлення, не є комерційною пропозицією (офертою). Остаточна вартість прораховується дилером на момент укладання договору.

***

Volvo Cars у 2022 році

Volvo Car Group зафіксувала операційний прибуток у розмірі 22,3 млрд шведських крон. Дохід у 2022 році склав 330,1 млрд шведських крон, тоді як світові продажі досягли 615 121 авто.

Про Віннер

Група компаній Віннер вже 30 років проводить успішну діяльність в Україні, є офіційним імпортером всесвітньо відомих автомобільних брендів Ford, MG, Volvo, Jaguar, Land Rover, Porsche та Bentley. Наша дилерська мережа пропонує автомобілі, запчастини, сервісне обслуговування та клієнтський досвід світового рівня у понад 60-ти дилерських центрах та сервіс партнерах в Україні. Крім автомобільної дистрибуції і роздрібної торгівлі Віннер здійснює лізингову діяльність, а також будує й обслуговує комерційну нерухомість. Група компаній Віннер націлена бути прикладом чесного, прозорого і соціально відповідального бізнесу. З детальною інформацією ви можете ознайомитися на сайті www.winner.ua.