В Україні перший електрокар Volvo XC40 Recharge вже доступний для замовлення

16:05 | ТРАВЕНЬ 17 2021
В Україні перший електрокар Volvo XC40 Recharge вже доступний для замовлення

В Україні перший електрокар Volvo XC40 Recharge вже доступний для замовлення 

 

Ми розпочинаємо прийом попередніх замовлень на перший електрокар бренду XC40 Recharge. Орієнтовна вартість авто становить від 1 600 000 гривень*. Окрім того, протягом перших 3-х років володіння власники отримають: гарантію на авто, регламентне сервісне обслуговування та Roadside Assistance – програму допомоги у дорозі.

Візуальна чіткість, відсутність зайвих елементів та ергономіка салону – основні характеристики XC40. Ця ж філософія скандинавського дизайну відображена і в електрокарі XC40 Recharge, а додатково – це екологічний та динамічний автомобіль. Без шкідливих викидів та з абсолютною тишею в салоні, Volvo XC40 Recharge презентують в Україні у липні 2021 року. Оформити замовлення та стати одним із перших власників можна вже сьогодні, адже кількість автомобілів обмежена.

Інноваційний електричний двигун – це повний привод, потужність 408 к.с. та динамічне прискорення від 0 до 100 км/год за 4,9 с.  Запас ходу – орієнтовно 400 км, а заряджання 0-80% триватиме близько 40 хв завдяки технології швидкого заряджання. Електрокар побудовано на платформі CMA (Compact Modular Architecture), котра початково передбачала можливості електрифікації. Відсік для батареї знаходиться у підлозі авто, аби не займати простір у салоні. Додатково простір економить і розмір електромотора –  він набагато менший, порівняно з двигуном внутрішнього згорання.

Випущений 2020 року, XC40 Recharge став не лише першим електромобілем компанії, а й першим Volvo з новою системою мультимедіа на основі Google Automotive Services. Авто представлено з бездротовим оновленням програмного забезпечення: доступні оновлення для роботи медіасистеми та усунення помилок, які можуть впливати на безпеку руху. Щоб оновити функції авто, не потрібно приїжджати до дилерського центру: автомобіль самостійно завантажує оновлення та самовдосконалюється. Усі оновлення відображаються на дисплеї електрокару.

До 2030 року компанія Volvo Cars планує стати виробником лише повністю електричних автомобілів. Першим презентованим електрокаром став XC40 Recharge, наступним  –  C40 Recharge.

*Вартість орієнтовна та надана для ознайомлення, не є комерційною пропозицією (офертою), остаточну вартість та наповнення комплектації необхідно уточнювати в офіційних дилерських центрах Volvo в Україні

Google, Android та Google Play є торговими марками компанії Google LLC.

 

ЗАПИТ НА ЗАМОВЛЕННЯ