Українська мова з'явилася у новому Volvo EX30

10:08 | СЕРПЕНЬ 01 2024
Українська мова з'явилася у новому Volvo EX30

Пріоритетом для Volvo Cars є постійне покращення клієнтського досвіду. Відтепер взаємодія власника із новим електричним ЕХ30 стане ще легшою – починаючи з програмного забезпечення версії 1.3, вся потрібна водію інформація, як і повне керування функціями авто, здійснюватиметься українською мовою.

Про будь-яке доступне оновлення ПЗ власник отримуватиме сповіщення на центральному дисплеї та у мобільному застосунку Volvo EX30. Сповіщення відображатиме орієнтовний час, що знадобиться для інсталяції оновлення, а також інформацію про його наповнення. Щоб інсталювати останні оновлення ПЗ, потрібно дозволити їх встановлення у налаштуваннях авто, або ж звернутися до офіційного дилерського центру Volvo*. 

 «Із моменту появи EX30 в Україні у лютому, модель займає майже
20 % клієнтських замовлень, що дозволило їй вийти на 3 місце після традиційних бестселерів Volvo – XC90 та XC60. Оновлення ПЗ дозволяють покращувати ЕХ30 – враховувати найновіші функції від виробника, щоб продовжувати задовольняти потреби власників», –
зазначив Артем Ткаченко, бренд-директор Volvo в Україні.

Наразі безумовним лідером продажів є двомоторна версія ЕХ30 – Ultra Twin, що складає 60 % замовлень. Ще 15 % клієнтів обирають версію Plus Twin. В цілому ¾ замовлень припадають саме на повноприводні двомоторні версії.

Майбутні власники можуть обрати авто серед наявних чи розмістити замовлення у виробництво. Наразі новий EX30 у версії Plus пропонується із максимальною вигодою до 240 350 гривень*, вартість із врахуванням вигоди стартує від 1 320 221 гривні**.  

*За інсталяцію оновлень ПЗ у дилера Volvo може стягуватися плата, якщо інсталяцію не включено до договору на ремонт або сервісне обслуговування. Після інсталяції оновлення ПЗ функції автомобіля можуть відрізнятися залежно від ринку й специфікації.

**Вартість автомобіля розрахована станом на 01.07.2024 року за курсом, розміщеним на сайті winner.ua. Наданий розрахунок є попереднім та вимагає уточнення в офіційних дилерів Volvo в Україні. Остаточна вартість автомобіля вказується у договорі купівлі-продажу станом на дату його укладання.

-------------------------------

Volvo Cars у 2023 році

Volvo Car Group зафіксувала операційний прибуток у розмірі 25,6 млрд шведських крон. Дохід у 2023 році досягнув рекордних 399.3 млрд шведських крон, тоді як світові продажі досягли рекордних 708,716 авто.

Про Віннер

Група компаній Віннер вже 31 рік проводить успішну діяльність в Україні, є офіційним імпортером всесвітньо відомих автомобільних брендів Ford, MG, Volvo, Jaguar, Land Rover, Porsche та Bentley. Наша дилерська мережа пропонує автомобілі, запчастини, сервісне обслуговування та клієнтський досвід світового рівня у понад 60-ти дилерських центрах та сервіс партнерах в Україні. Крім автомобільної дистрибуції і роздрібної торгівлі Віннер здійснює лізингову діяльність, а також будує й обслуговує комерційну нерухомість. Група компаній Віннер націлена бути прикладом чесного, прозорого і соціально відповідального бізнесу. З детальною інформацією ви можете ознайомитися на сайті www.winner.ua