Volvo першим впровадить у авто світлодіоди SunLike, що імітують денне світло

16:04 | КВІТЕНЬ 19 2023
Volvo першим впровадить у авто світлодіоди SunLike, що імітують денне світло

Компанія Volvo Cars – перший автовиробник, що впровадить у свої авто світлодіоди SunLike від компанії Seoul Semiconductor. До цього їх використовували лише у внутрішніх приміщеннях. Спочатку новинку отримають Polestar 3 і Volvo EX90.

Уявіть свій неідеальний ранок. Надокучливий будильник і швидкий підйом – це дрібниці, але вкрай важко розпочинати день, якщо затемно потрібно вирушати у дорогу. Чи зміниться ваш стан, якщо, відчиняючи двері Volvo, сонячне світло привітно осяє весь салон? У Volvo Cars переконані – навіть такі дрібниці важливі.

Дизайнери автовиробника прагнуть посилити зв’язок власника із природою не лише вдень, а й вночі. Тому новий Volvo EX90 із освітленим майже сонячним світлом салоном авто переосмислить враження від автомобіля преміум класу. Це можливо завдяки повній низці 72 світлодіодів SunLike.

Інтегровані у панорамний дах і кабіну автомобіля, вони освітять салон без мерехтіння, забезпечуючи більш природне відображення кольорів. На відміну від світлодіодів, що використовуються в автопромисловості зараз, SunLike мають нижчий рівень відбиття світла та високий індекс кольору. А це – максимально природне відображення кольорів.

«Використання спектру випромінювання світла SunLike допоможе сприймати прогресивні матеріали та дизайн інтер’єру Volvo EX90 чіткіше, без спотворення кольору, — переконаний Ден Фіджетт, керівник відділу кольору та матеріалів. — Дерев’яний декор та інші натуральні матеріали в салоні у поєднанні із сучасним освітленням  – головний елемент скандинавського дизайну».

Світлодіоди SunLike – новий стандарт Volvo EX90. Їх інтегрують у всі  недекоративні ліхтарі в салоні авто, незалежно від того, де вони розміщені – на стелі, підлозі, дверних кишенях чи багажнику.

«Дизайн інтер’єру Volvo Cars націлений на добробут власників. Застосування світлодіодів SunLike якнайкраще демонструє прагнення компанії за допомогою інноваційних технологій забезпечити оновлені враження від преміального автомобіля», – сказав Д.Фіджетт.

Інтер’єр нового Volvo EX90 не лише прогресивний, а й естетичний. Світлодіоди SunLike забезпечать природний комфорт для всіх пасажирів. Приглушення синього світла в поєднанні з немерехтливим світлом ліхтарів у салоні сприятимуть кращому самопочуттю пасажирів – знімуть напругу з очей і головний біль.

***

 

 

Volvo Cars у 2022 році

Volvo Car Group зафіксувала операційний прибуток у розмірі 22,3 млрд шведських крон. Дохід у 2022 році склав 330,1 млрд шведських крон, тоді як світові продажі досягли 615 121 авто.

Про Віннер

Група компаній Віннер вже 30 років проводить успішну діяльність в Україні, є офіційним імпортером всесвітньо відомих автомобільних брендів Ford, MG, Volvo, Jaguar, Land Rover, Porsche та Bentley. Наша дилерська мережа пропонує автомобілі, запчастини, сервісне обслуговування та клієнтський досвід світового рівня у понад 60-ти дилерських центрах та сервіс партнерах в Україні. Крім автомобільної дистрибуції і роздрібної торгівлі Віннер здійснює лізингову діяльність, а також будує й обслуговує комерційну нерухомість. Група компаній Віннер націлена бути прикладом чесного, прозорого і соціально відповідального бізнесу. З детальною інформацією ви можете ознайомитися на сайті www.winner.ua.