Volvo Cars анонсує прем’єру EX30: українці одні з перших у світі зможуть замовити авто

14:05 | ТРАВЕНЬ 11 2023
Volvo Cars анонсує прем’єру EX30: українці одні з перших у світі зможуть замовити авто

Volvo Cars анонсує презентацію другого автомобіля Volvo нової ери: світова прем’єра повністю електричного кросовера EX30 відбудеться 7 червня 2023 року о 14:30 за київським часом.

На обраних ринках, зокрема українському, повністю електричний EX30 можна замовити вже 7 червня, одразу у день прем’єри. Українці одні із перших отримають доступ до замовлень новинки.

У вересні 2022 року Джим Роуен, CEO компанії Volvo Cars, оголосив початок нової ери безпеки. Першим повністю електричним 7-місним флагманським SUV нової ери став Volvo EX90. Компанія представила його у 2022 році як перший Volvo, апаратно готовий для двонапрямленої зарядки. Другим автомобілем нової ери стає EX30.

 «Найближчим часом Volvo Cars презентує ще більше інновацій і технологій, доступних у EX30. Цей SUV здійснить справжню революцію в автоіндустрії», – прокоментував Артем Ткаченко, бренд-директор Volvo в Україні.

***

Volvo Cars у 2022 році

Volvo Car Group зафіксувала операційний прибуток у розмірі 22,3 млрд шведських крон. Дохід у 2022 році склав 330,1 млрд шведських крон, тоді як світові продажі досягли 615 121 авто.

Компанія Volvo Cars заснована 1927 року. Сьогодні – це один з найбільш відомих і шанованих у світі автомобільних брендів, що продає автомобілі у понад 100 країнах світу. Volvo Cars оцінюється на Стокгольмській біржі Nasdaq під тикером «VOLCAR B».

Volvo Cars прагне забезпечити свободу пересування для клієнтів через персоналізований, безпечний та відповідальний підходи. Цю мету відображає низка бізнес-цілей: стати кліматично нейтральною компанією до 2040 року та повністю електричною до 2030 року.

Станом на грудень 2022 року у Volvo Cars працювало 43 200 співробітників. Головний офіс Volvo Cars розташований у шведському м. Ґетеборг. Виробничі підприємства Volvo Cars розташовані у Ґетеборзі, Генті (Бельгія), Південній Кароліні (США), Ченду, Даціні та Тайчжоу (Китай). Компанія також має науково-дослідні та дизайнерські центри у Ґетеборзі, Камарілло (США) і Шанхаї (Китай).

Про Віннер

Група компаній Віннер вже 30 років проводить успішну діяльність в Україні, є офіційним імпортером всесвітньо відомих автомобільних брендів Ford, MG, Volvo, Jaguar, Land Rover, Porsche та Bentley. Наша дилерська мережа пропонує автомобілі, запчастини, сервісне обслуговування та клієнтський досвід світового рівня у понад 60-ти дилерських центрах та сервіс партнерах в Україні. Крім автомобільної дистрибуції і роздрібної торгівлі Віннер здійснює лізингову діяльність, а також будує й обслуговує комерційну нерухомість. Група компаній Віннер націлена бути прикладом чесного, прозорого і соціально відповідального бізнесу. З детальною інформацією ви можете ознайомитися на сайті www.winner.ua.